If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Звучиш като един един продавач от коли на Горубляне,убеждаваше ни че Пунтото което гледахме тогава е страхотна кола и същевременно "Евтина кола за града,5 на 100 дава,без пари ,какво му плащаш"
За някой хора 90 лева не са малко,особенно ако ти се наложи скоро пак да ги даваш.
Имам в предвид, че 90 лв. са чувствително по-малко от 350, които ми искаха за Ricambi Originali в Александър Ауто
Ти кога купи от тези, та успя и да я пукнеш и счупиш?
Корите не са български (не че има някакво значение).
За разлика от оригиналните (стъклопласт), тези са от ABS, който не се цепи, пука и каквото там се сетиш, както стъклопласта.
Аз си купих на 156-цата. За няколко месеца /3-4/ стана на нищо.
Под колекторите се огъна от топлината и пак увисна и не вярвам да изкара зимата. Онзи ден я свалях, че сменях маслото и е толкова нагъната, че не е истина.
Чак ме е яд, че дадох 100 лв. за нея.
ПС: Имам спомен, че е полска или чешка, но не помня точно /не че има значение/.
Е да почти за без пари ,но всяка седмица си под нея
Вие поддържал ли сте "Жигули" Колега?
Спестете си отговра въпросът ми е риторичен!
Няма по надежден, ремонтопригоден, лесен и евтин за поддържане автомобил от ЛАДА или Жигули!
Основният ремонт който и правих когато бях студент, не, че се налагаше по скоро с учебна цел ми костваше само около 600 лв със 4 нови гуми и то когато частите за тях бяха все още в хомологация (сега са още по евтини)! С някой леки корекцийки по двигателя и скоростната кутия от 0-100км/ч слизаще понякога и под 11 сек. в зависимост от къде съм налял гориво... и на доста фукльовци по светофарите съм се изплюл на предното стъкло
Другата седмица само за смяна на масло и една гарнитурка на капака на клапаните, ще се наложи да се ръсна не по малко от 250-300 лв! Вярно е, че кефа цена няма, но пък мразя някой да ми говори наизуст... така, че айде другия път просто
П.П. Май се поулях и забравих да пиша по темата.
Ако има възможност другата седмица като сменям маслото, ще направя снимки на моята кора как съм я укрепил и съм защитил картера от леки удари и ще ги постна в една друга тема където бях обещал преди половин година и в тази дано са от полза за някого.
Вие поддържал ли сте "Жигули" Колега?
Спестете си отговра въпросът ми е риторичен!
Няма по надежден, ремонтопригоден, лесен и евтин за поддържане автомобил от ЛАДА или Жигули!
Основният ремонт който и правих когато бях студент, не, че се налагаше по скоро с учебна цел ми костваше само около 600 лв със 4 нови гуми и то когато частите за тях бяха все още в хомологация (сега са още по евтини)! С някой леки корекцийки по двигателя и скоростната кутия от 0-100км/ч слизаще понякога и под 11 сек. в зависимост от къде съм налял гориво... и на доста фукльовци по светофарите съм се изплюл на предното стъкло
Другата седмица само за смяна на масло и една гарнитурка на капака на клапаните, ще се наложи да се ръсна не по малко от 250-300 лв! Вярно е, че кефа цена няма, но пък мразя някой да ми говори наизуст... така, че айде другия път просто
П.П. Май се поулях и забравих да пиша по темата.
Ако има възможност другата седмица като сменям маслото, ще направя снимки на моята кора как съм я укрепил и съм защитил картера от леки удари и ще ги постна в една друга тема където бях обещал преди половин година и в тази дано са от полза за някого.
Да съм поддържал отговора е да и все още поддържаме 2 в семейството ,едно жигули и една 5чка,преди години нещата бяха така както ги описваш,но последните години далеч не са толкова розови ,части има и то много евтини ама повечето изкарват по няколко хиляди километра,вече ги няма оригиналните части от едно време.
Ти сам го каза ,Кефа цена няма затова не карам жигула колкото и евтино да ми излиза,макар последните няколко години ми е адско удоволствие покарам една от двете.
Сори за Оффа..
Колеги последно никои ли не знае как да си реша проблема?Хайде че идва зима и ако си сменя ролката с нова ще стане същото..трябва ми защитната кора под двиг....
Колега погледни това струва ми се че ако намериш добър тенекеджия, той не би трябвало да има проблем да си свали кройка и да я изреже от лист алуминий 1,5-2 мм. Цена на материала ~80-90лв и труда да е 50тина лв ще ти излезе по евтино от пластмасовите, а и ще бъде много по-трайна!
Аз на моята само подсилих задната прокъсна част с най-обикновенна подцинкована ламарина.
Колеги, при мен липсва защитната кора под двигателя, и като вали дажд ми мокри една от ролките и ми ръждясва лагера и скъца много гадно направо не търпимо!! Пък сега е сезона на дажда идва зима и трябва да изолирам сектора със ролките. Евентуално СНИМКА (Скица) на въпросната кора, ще са от полза!Давайте и идей как да се справя с проблема.
Колега погледни това струва ми се че ако намериш добър тенекеджия, той не би трябвало да има проблем да си свали кройка и да я изреже от лист алуминий 1,5-2 мм. Цена на материала ~80-90лв и труда да е 50тина лв ще ти излезе по евтино от пластмасовите, а и ще бъде много по-трайна!
Аз на моята само подсилих задната прокъсна част с най-обикновенна подцинкована ламарина.
Comment